Viva España!

Vi far till Spanien imorgon!! Känns helt overkligt, att den veckan man väntat på så länge och den veckan vi har slitit så för, äntligen här är! Det kommer attt bli så roligt! Ska berätta så mycket jag bara kan när jag kommer hem, men tills vidare:

Ha det bra, Sverige!

Hasta luego!

like a rolling stone

5 dagar till Spanien!!!! 

The kalas på fredag var riktigt skoj! Fick ett presentkort på Carlings, som de hade samlat ihop till, skitbra! :D Fick också en parfym,en biocheck och två teckningar på mig som Emma hade ritat. :) Jättefina, om man nu kan säga så om bilder på sig själv, haha. När alla hade farit hem kom pappa och hämtade mig och så for vi till stugan, så där har jag varit hela helgen och tagit det så lugnt som man kan ta det. Skönt!

Clara ringde nyss och sa att hon tappat sin första tand! Hon var riktigt stolt, så söt! Känns tidigt,jag menar hon är ju bara fem, det var ju nyss hon var bebis, var försvinner tiden?

Och allvarligt, fem dagar till spanien! kan inte fatta det! Men roligt är det ju!

          
                  Bild nr 1                                                           Bild nr 2

my sweet sixteen.

Lyckad födelsedag måste jag säga! I present har jag fått en biljett till Lasses höstturné, när han kommer till Luleå den 15 november!  i god tid kan man då säga. Var faktiskt den första biljetten som såldes här, - status! haha, och fick en ny mobil av mamma och pappa, den jag har tjatat om flera gånger här i bloggen, sony ericsson w610i. Trodde dom skojade med mig när jag öppnade paket, något glad blev jag! Och så har jag fått ett linne,pengar och lotter, och skivan igår då. Mycket nöjd! Fast det väntar ju mera, på fredag kalas med tjejorna! Kul!

Material girl? Jag ? nej nu fattar jag inte! haha. ;)

Måste läsa lite español, Ciao!

gimme love to give

Har nyss haft besök av Fredrik,Evelina och Erik eftersom att dom far till Tunisien imorgon så kan dom inte komma och fira mig imorgon. Så dom kom idag! Fick The Arks senaste skiva - prayer for the weekend ! Lyssnar igenom den just nu, och det låter mycket lovande! Vad annars?
Fick också en trisslott som jag vann 50 spänn på! ;) 
Lite sjukt att tänka att den här tiden för 16 år sedan låg jag i mammas mage nästan redo för att ploppa ut till världen! Fränt! :)

Snart blir det Ugly Betty och Desperate! Kvällen räddad! :)

image98
Not so ugly. America Ferrera


Why should it be so bad to be bad,When it´s so hard to be anything at all?

Fantastisk textrad av the ark,  tell me this night is over

image97
Ola jag vill gifta mig med dig!

when it comes to you

Tror ni dom hade tröjan på h&m då? Fan vad sur jag blev, bajs!
Köpte en klänning-silver! , ett par skor, en vit kort kofta, stela silver armband och hårklämmor. Och jag fick klippt mig, så förutom det där med tröjan så gick allt som planerat, förutom att de blev dom här skorna, (de är finare än på bilden!) ist för ballerinor som det var tänkt men jag är nöjd, för dom jag köpte är ju söta de med och så passar de till allt. :)

Tonight:  Möte om Spanien-resan, bara 10 dagar kvar! yiieho! :D

image95
El Puerto de Santa Maria

sometimes you can't make it on your own.

Har sett sista avsnittet av OC ikväll, har ju knappt sett något sen Marissa dog, så var mer eller mindre borta i händelserna men tänkte att sista avsnittet måste jag ju se. Känns som alltid sorgligt när en serie slutar fast för mig så slutade det samtidigt som Marissa dog, serien dog med henne kan man säga.
Nog om det, imorgon ska jag med mamma till Luleå, blir en snabb sväng, hoppas på att få en klipptid och så ska jag söka efter en klänning till examen och skor, mest troligt blir det svarta ballerinor eller några enkla högklackade sandaletter. Ska också köpa stela armband som jag ska matcha till, kanske ett trä och ett silver/guld. :)
Och en den här tshirten vill jag verkligen ha: fast i svart/vit tror jag :)
image94 

nej,nu ska jag svara på mejlet från my lovley penpal Domonique! :)

STÖD MIN OCH ASTRIDS MOTARBETNINGSKAMPANJ!

the lottery

Dagen smycken:        give it to me!

image88image91
image90image89

allt från
asos.


reconsider me

Hemma igen, fjällen var helt okej. Hade jättebra väder första dagen = sola!  Och de andra dagrna var väl vädret hyfsat . Men det är riktigt skönt att vara hemma igen,och nu får man vila upp sig i fem hela dagar! väldigt bra, för puh, det är fullt upp just nu.
TVÅ VECKOR till Spanien! Kan knappt fatta det! Helt sjukt! Det kommer att bli så spännande , en upplevelse för livet men samtidigt är det jättepirrigt.
På onsdag fyller jag år, har nästan glömt bort att jag fyller år ,när man har haft så fullt upp med alla resor.Och om det är två veckor till spanien måste det vara typ fyra veckor till examen! Nian har gått så otroligt fort!  Har kommit på ungefär vad jag vill ha på mig på examen, har gjort en outfit.
Ungefär så här vill jag se ut : 
image86

image87
(*färgglada, för den petiga.) Ett till slarvfel, den silvriga skon kommer från ellos!)

Älskar dom flerfärgade skorna, de är så rackarns fina!


Idag har jag haft utlopp för min konstnärliga ådra, har ritat med kritor och målat med vattenfärg, en hel hög med bilder!  Riktigt roligt, tror jag måste måla en till nu! Älskar när jag får rus fulla av inperation!

Ciao!

Fjälls!

Bajs åt ESC, bajs säger jag bara! The Ark förtjänade så mkt bättre än såhär, jävla grannsämja!

Fjällen! Idag --> Onsdag.

The 23rd of May.

Ja, den 23e närmar sig..  Önske-presenter :      just give it to me,give it to me !

image85 


- Fjällen imorgon till onsdag!

the worrying kind.

Har inte orkat skriva något sen vi kom hem från Stockholm. Orkar inte berätta så mycket just nu känner jag. Men det var jätte roligt och riktigt trevligt. Och såklart a lot of shopping! Det blev en hel del kläder : Klänning,jeans, blus,t-shirts,mm! (köpte t.o.m en BOLIBOMPA tröja på svt! de ni!)  Blev ett par skor till.. (: ett par silvriga basketkängor, skitsnygga! Men lite kort så var vi på naturhistoriska, till riksdagen och på tv inspelning av extraextra. Det var riktigt roligt, eller var det för att hade sovit ca tre timmar den natten på tåget? haha,Hur som helst var det jätteroligt att sitta i publiken. Men vi syntes ju inte på tv! ;)Efteråt träffade vi Felix Herngren och måns möller mfl. Bildbevis! Kändiskåta som vi är. Och medans vi väntade på att få gå in i studion gissa vilka vi såg? The Ark!  aaaah! :D tyvärr inget bildbevis.. ;( Ja det var en liten kort resumé, såklart får ni några bilder! Enjoy!


Felix Herngren!              Grrrls!                 Måns Möller         Ida&jag                 

Matilda&jag         Naturhis..        Klassen på riksdagen.    Väntan på SVT.                mer bilder på pixpåx. :D


Dagen bästa!! Coola kids!! Speciellt "Ola" Detta måste ses!

http://www.youtube.com/watch?v=22hGeEcAVvE