just a little insane

Sådär nu ni, vad tror ni om mig som..


image135image136
                                                           Blondie.


image137image138
                                                           Hot red.                                            
?

skojsigt,
http://www.virtualcolorist.se/_sv/_se/index.htm

the sound of his name won't make music today

Åh pdol var underbart, eller ja konserterna i alla fall.  Sahara och Ark, var så jäkla grymma. The Sounds lika så, hade gärna sett hela konserten,men hade tyvärr två parents som var trötta.. Stod typ längst fram på både sahara hotnights och theark, var helt galet,jag var helt  galen! ha ha, jag var ärligt talat i extas,fyfan vad härligt det var! För övrigt såg jag sötaste killen ever, men tyvärr in tillgänglig för mig. är nån det? Hade gärnat bjussat på lite bilder men har kameran i stugan, men kan bjuda på en bild på mig från the mobile som åtgärd.

Klart det blev en theark tisha, eller ja okej ett linne och en sahara tshirt.

Föressten var till luleå innan vi drog vidare mot piteå, klippte mig (äntligen!) av en väldigt trevlig frissa, Blev nöjd, iofs inte så stor förändring, men kortare tack o lov! Köpte även en klänning,yes en till! och ett schampo som ska färga håret rödare, om det funkar eller ej vet jag inte, men sägs ju vara bra. Har bara tvättat med det två gånger men det stod att det inte skulle börja synas mycket efter att man tvättat med det minst 6 ggr, men tycker mig ändå ana en lite rödare ton, inbillning? vem vet.. Om det inte funkar så tror jag att jag kanske färgare mitt hår en rödare, kanske kanlligt , skulle vara kul med något extremt. eller typ färga håret ljusblont! :D haha. undra hur jag skulle se ut? ska ta reda på det..

På återseende, fridens liljor! 

notis: sen när har jag börja blanda in sådär mycket engelska ord i mitt språk? något som jag annars stör mig på.


nyklippt!             frida v theark

the mess you left behind

snart, bara två dagar kvar nu. Piteå dansar och ler, here I come!

Just nu föredriver jag tiden med myspace,bloggar och
det här
Känner att jag inte orkar med något seriöst bloggande just nu, så då är det vill ingen idé att fortsätta.
Puss!

Oh Laura! - the mess you left behind
,

se upp, kvart i nio spanar in dig!

- sagt av Annika på lördag, ni som var där vet!

Ibland saknar jag verkligen datorn när vi är i stugan, är det ohälsosamt? fast det är bara ibland när man får vissa sug, fan vad nördigt det låter! Men man blir lätt beroende, det är jag nog inte ensam om. Vet inte vad jag vill ha sagt juts nu, lika bra kanske det är. Nej nu fick jag stark gitarr-abstinens! Måste söka lite ackord till några låtar, kom jag just på.
Lika bra att sluta nu, hejhopp!Längtar,längtar,längtar till PDOL! Kommer bli så grymt.

image132
bild; rockfoto.nu


lovestoned

kors i taket jag bloggar! blir tyvärr inte så mycket bloggande på sommaren eftersom vi bor i våran sommarstuga och där har vi ingen dator, så det är därför!
Men nu är jag hemma i Brännatown, yay! Ikväll så ska vi tjejor från klassen (gamla buhu) grilla körv,spela kubb och volleyboll och bara umgås helt enkelt, skitskoj! :)
Och nu är det marknad snart också! Marknad  = det största som händer i Ökx.  haha..
Annars har jag bara tagit det lugnt , läst - 2 böcker hithills!
Drömstället & Linas Kvällsbok1&2, Drömstället var helt okej och LinasKvällsbok var riktigt härlig! Läste ut den på typ 3 dagar, och gjorde knappt nåt annat än läsa, drömde till och med om händelserna i boken haha.! :)
vad har jag mer gjort? ja varit till piteå och luleå två gånger var, shoppat lite! :) Varit på körskolekurs i fem timmar, väldigt kul, inte!Och så har jag ju varit med elin! Och vi var med om ett hemskt trauma i mikko, usch! Försöker förtränga det hela.

Längtar till kl 6. längtar till marknaden! längtar till pdol!
Pdol! Vi har bokat ett hotellrum på havsbadet! Ska bli så jäkla skoj! The Ark, Sahara Hotnights,The Sounds ,Mando Diao, mfl ska jag se! :D Längtar!

Men nu svammlar jag !
Sakna mig inte alltför mycket! ;)

puss!

bjussar på en lagom somrig bild:

image131