I get by with a little help from my friends.

Gymnasie ångest!

1.Vill inte lämna 9B! :(
2.Ska jag gå estetiska som jag vill och tänkt?
3.Vad ska jag göra efter estetiska?
4.Jobbigt att pendla isf, och flytta vill jag inte ännu.
5,Och så kommer jag säkert att få vara typ assistent i tre år åt ni vet vem..!
6,Samhälls är mitt andra val men ack så tråkigt det låter.
7.And still stuck in ökx...


Fast egentligen så vet jag inte riktigt vad jag har ångetst över har ju som egentligen bestämt för rätt längesen, men tror jag varit för rädd för att erkänna det. Eller man vill nog inte ta ut nåt i förskott,när nån frågar vad man ska gå så lägger man alltid till ett kanske fast man är säker.. Vad? Ni får väl fråga.
En sak är säker jag kommer att sakna 9B så det finns inte ord för det! 
Ni är bäst!

frida.

156420-12
<3

156420-13 


vart tog elden vägen?

Just nu sitter jag och nöter Lasse, åh vad jag längtar till att få höra han&hovet live igen! underbart!
Och så jävla rätt att han fick en rockbjörn som årets svenska artist!
Igår var jag mamma och pappa till haparanda på Ikea, några fynd blev det väl alltid och så var jag på skopunkten.. Och oj, det blev ett par skor, haha. typ mitt fjortonde par ?! Men kände mig nästan skyldig mina fötter ett par vinterskor ist för att gå runt i mina converse i 26 graders kyla, det är ju kanske inte det bästa för fossingarna? Fast har ju ett par vinterskor men dom är så jobbiga att ta på sig så jag ids aldrig ha dom,så nu köpte jag några som bara var att dra på sig , såg lite ut som lappskor men dom var som småtuffa! :) hihi. Idag har patrik och gänget varit här typ hela dagen , jag,jenny och patrik har spelat Idol! haha det var skojsigt, jag fick ett halleluja moment av kisthi!!! :D hahaha
Men nu måste jag gå och se One tree hill!

frida.

det fattas en tärning

Imorgon börjar skolan, shoot me somebody! jag vill inte! ååååh!
fast vad spelar det för roll?
Läste ut boken igår kväll, nästan alltid när jag börjar läsa en bra bok läser jag ut den samma dag.
Och den var riktigtriktigt bra, men jag ville inte att den skulle ta slut, jag skulle kuna läsa ja.. tio böcker till om  puck, det måste komma åtminstone en till! :) Så ett tips läs den; det fattas en tärning.
Nu ska jag och elin se
LOST! hinner väl se några avsnitt iaf :)

frida.

loneliness is not better when you're alone.

Idag är det en riktig slappardag, men visst skönt är det ! Oh no, börjar få ångest, på tisdag börjar skolan igen och med den vardagen. Och nu börjar vårterminen , som kommer vara den sista terminen med klassen. Det känns overkligt..Igår var jag med mamma och pappa på hotellet och åt mat och såg Brolle, det var trevligt . Folk var som helt galna! haha.
Ska  beställa skivor , fyra st för 276! :D det kan man kalla nice price.
BackyardBabies nya, HåkanHellström-Känn ingen sorg för mig, Hovet-Hovet och ElinSigvardsson-Smithereens blir det :) fast hade kunnat köpa typ 10 till men kan ju inte slösa allt för mycket. Nu är jag dessutom jättesugen på en hel massa kläder höll på och se igår att det är typ hälften av kläderna i min garderob som jag använder men ändå kan jag ju inte förmå mig att slänga bort nåt.. Fast ska kolla lite sen, med beslutsamhet! Men det är så mycket man vill ha,man ska väl egentligen inte klaga. Vi har det ju inte alltför jobbigt direkt. Nu ska jag gå och börja läsa:
Det fattas en tärning av Johanna Thydell, hennes första bok I taket lyser stjärnorna var verkligen bra.Så det är med stora förväntingar jag börjar med den andra, så det väntar bara att se. Jag återkommer!
Hey ho, lets go.

frida.


156420-11
elin,jag,Brolle och hanna i sommar , haha :)

I hope you had the time of your life.

Hej igen, och gott nytt år kanske jag ska säga. Nu är det 2007 , det kanske är året då jag ska bli lyckad och göra allt där jag vill men som aldrig riktigt vågar. Tänk mindre våga mer är mitt motto 2007.Och inte för att glömma Always look on the bright side of life. :)
På lördag såg jag äntligen
Green Day dvdn Bullet in a bible. Satan vad grymt! Jäkla mäktigt,en konsert med 65000 människor i publiken, tänk vilken känsla! woohhoo :) Konserten blandas med intervjuer och bakom scenen klipp, sånt är alltid roligt. Och som vanligt när jag ser nån konsert och intervjuer och sånt med nåt bra artist/band så blir jag ju alltid sådär småkär i han/dom, så jag nu har jag fallit dit för Billie Joe. Men alltså hur söt är han inte? :) Och citatet som gjorde att jag riktigt smälte var : Music to me, its the air that i breath, its the blood that pumps through my veins that keeps me alive. aaw, hur fint som helst.
Ja, alltså ni hör ju hur jag låter..Igår var det ju alltså nyårsafton var hos partik&co med mamma och pappa, Fredrik,Evelina och Erik var också där. Åt mat och sysselsatte oss med annat för att invänta tolvslaget och jag,patrik och fredrik såg på konserter, GreenDay ,DankoJones och Ulf Lundell hann vi med. Såg ju inte hela av allt iofs, men kuligt! Och så hade ju jag med mig gitarren och fick agera trubadur, haha. Och nu satte jag Patrik på plats med att ha lärt mig spela Rosen (just nu idag så köpte jag en liten ros i en blomsteraffär, rosröd som blod så att du förstod att det är dig som jag håller kär,ni vet?) så då fick han allt sjunga! Haha. Och när vi skulle smälla raketer så var Calle väldigt brave -Jag är då inte rädd! och Ska vi skjuta raketerna då? Vem tror ni grät först? Haha,ja dom är roliga. Igår och idag har jag spelat gitarr så fingrarna blöder, neeej men nästan ;) haha . Nej men åh så kul det är! Just nu har jag fastnat för GreenDays Godd Riddance (I hope you had the time of your life). Så fin låt.. Och spelar också Ebba Gröns Die mauer så jag är förberedd ifall bandplanerna blir som tänkt, vilket jag hoppas på. Men de får höra av sig så småningom. :) Tror att jag måste gå och spela nu! hihi
ROCK ON!
frida.

156420-7
Alltså allvarligt, mums! erkänn att man blir lite kär bara av att se på bilden? :)

156420-8
GREENDAY!

156420-9
BilliJoe med fru och barn, se så söta! :))

156420-10
frida.

MaritBergman&Moneybrother-Last word