leaving town

Blev inte Regin over me, utan såg Human Trafficking istället. Har haft köpt filmen i sommar nångång men har aldrig blivit att jag sett den. Men oj så bra den var,  mycket bättre än vad jag förväntat mig.
Jag fick vara arg, frustrerad och riktigt förbannad när jag såg den.  Och även snyfta endel.(hallå,man är väl bara människa?)  Den är verkligen hemsk! Det hemskaste är ju att det här händer, hela tiden, just nu.
Och flickorna i filmen skulle lika gärna kunna vara jag eller du.
Fyfan! Det är så vidrigt. Men se den, gör verkligen det. 
(för den som inte fattat, så handlar det om människosmuggling- sexslavar)

Imorgon lämnar jag landet för turkland. Blir min första gång ever i Turkiet. Spännande!
Har mått illa idag, riktigt illa. och det där tror jag är nåt psykologiskt, för ofta - inte alltid, när jag ska någonstans eller göra något speciellt börjar jag må illa dan före. Så tro mig jag vet vad man menar med resfeber.Men nu är det bra, bara pirrigt!

Men nu ska jag börja gå och lägga mig tror vi ska fara hemifrån vid sju!

Hejdå Sverige!
Sakna mig inte alltför mycket.

Puss!

sätt nåt kallt över min panna och lär mig gå på vatten.

Idag har jag varit till Ikea, köpte en orange filt, vanlijljus och en klocka - typ en gammeldags väckarklocka,skitsnygg! Var även på skopunkten jag köpte mig två par skor för 400 spänn, det är bra det, mycket bra. Ett par röda och ett par svarta, snygga var dom. (onödig information,för annars skulle jag väl antagligen inte köpt dom? )

Imorgon blir det till att packa, har inte ens börjat än. Men det brukar gå ganska bra, förutom en aning beslutsångest.

Tror jag lägger mig tidigt och ser på
denna film. Har nån sett? verkar väldigt bra. 

ciao!


walk idiot walk

Glad, grymt glad men framför allt jävligt lättad. Äntligen Lov, alltså dom sista veckorna på skolan har varit förbaskat jobbiga,  verkligen. Så det här påhittet med lov är ju en sån underbar sak, tack snälla människa som kom på detta! Och nu under detta härliga höstlov ska jag  tillbringa en vecka i Turkiet, inte illa det.
Åker på tisdag, kommer bli så grymt skönt. Ska verkligen ta att försöka vila upp mig. Härligt!
Ja som ni ser så skriver jag igen, kors i taket! Fick något infall bara mitt iallt och fick lust att skriva, det kanske är all den här glädjen över lovet som fick igång mig, mest troligen. På tal om detta så såg jag att det måste vara några vänliga själar som trots min nästan stendöda blogg den senaste tiden har varit inne och kollat dagligen, väldigt förvånande, men jätte roligt! puss på er!

idol just nu, amanda HÄNGER LÖST, nej, fan nu kan jag inte titta.

Nu har jag väl inte så mycket mer att säga, det får räcka för den här gången, så att säga.
Puss&kram


mera bilder.

ja som sagt har inte fått tillbaka skrivarlusten ännu, men lägger in några bilder. och som man brukar säga en bild säger mer än tusen ord och så i detta fall för jag har tunghäfta!

image148


image149

image150


image151


image152

(blir helt dålig kvalité, men sånt får man leva med! )