dom band som binder mig.

Ja, nu är julafton avklarad, gick mycket bra som planerat.
Var på dan till mormor och morfar och åt tomtegröt och smörgås, där fick jag två julklappar ett set med en parfym och duschcreme  från adidas,och en fotoram+en klocka och en femhundring! :)
Sen var vi typ bara hem och vände sen for vi vidare till svartbyn till Patrik och Jenny, (min storebror och hans tjej) och deras två barn Clara och Calle. Jennys föräldrar och mormor var också där, vi åt vid fem och sen efter lååång väntan kom äntligen tomten vid halv sju. Clara och Calle hann knappt börja öppna ett paket innan de fick nästa, Calle fick "trummor" så nu kan ni tänka er hur det kommer att låta i bryggeriet framöver. :) Mina julklappar? Förutom gitarren, Greenday-Bullet in a bibel (live cd+dvd). Hade inte önskat den , men blev glatt överraskat. För det är en bra konsert och det hjälps inte men Greenday är förjäkligt grymma.  Filmen
Walk the line , en tröja, smink, underkläder,morgonrock, ett presentkort på Seth , ett presentkort på en klippniing på stuk, ett jättefint halsband, ett kort på Clara och Calle och säkert något mer fast som jag inte kommer på nu. :) På juldagen samlades hela släkten hos mormor och morfar igen fast det var Monika som bjöd på mat. Trevligt och gott var det!  Så det har varit lyckat förutom den jobbiga förkylningen som jag dragit på mig.. Idag har jag slappat hela dan, vaknat vid elva, läst lite grann, ätit och sen sett tv i typ två timmar och sen har jag suttit och nött  the sims i några timmar. Tiden far iväg fort när man spelar det. haha, men skönt har det varit :)
Bjuder på några bilder från julen :)
Ha det bra!
frida.

156420-2

Calle ser ut att trivas bra :)

156420-3
 
TOMTEN! :)

156420-4

Mamma och jag på julafton :)

156420-5

Jag på juldagen..

156420-6

Halsbandet jag fick :)

23 December.

Imorgon julafton! Känns smått overkligt, har julstädat och inhandlat de sista julklapparna idag. Så nu kan jag pusta ut tills imorgon. Var till IKEA med Elin,Annika och Hasse igår, första gången jag var dit. Roligt men stort! Synd att man hade köpt julklappar åt de flesta då, där hade man hittat mycket fint och billigt. Imorgon ska vi först på jullunch hos mormor&morfar med släkten från mammas sida, och sen på kvällen ska vi till Patrik och gänget och fira där. Roligt med clara och calle, dom är ju i extas inför tomten.
Kommer ihåg själv hur kul man tyckte det var, det är det fortfarande men inte lika spännande som då.Kommer ihåg att jag åt typ ingenting eftersom jag var så spänd inför tomten. 
Sen igår har jag gått och varit snorig och trött, så typiskt att bli förkyld precis vid jul. Men sånt är livet .
Har ju fått min bästa julklapp redan, en svart stålsträngad akustisk Fender så fin, så fin. :) 

156420-1

Annars är det mest skivor jag önskat mig.B la :
Marit Bergman-I think it's a rainbow
Backyard Babies-People like people like people like us.
Anna Ternheim-Seperation Roads
Elin Sigvardsson- Smithereens
( hennes första skiva saturday light naive är verkligen att rekomendera )
Hovet-Hovet 
+ typ 10 till :)
En till Lasse tröja och en
BackyardBabies huvtröja. Men kläder och pengar går ju alltid bra. :)

Sitter just nu och lyssnar på Jag är hos dig igen med Lars Winnerbäck. Så fin låt, som alla hans andra.
Ikväll blir det nog uppestittarkväll med glögg, nötter och julgodis , myspys i massor! 
GOD JUL!

jag tror att jag har förlorat dig nu.
frida.


bloggamatör

Ja nu har jag fallit dit och hakat på trenden att börja blogga.  Är inte så duktig på hur det funkar eller så men lär väl mig med tiden , hoppas jag. Någon som har tips för att få  bloggen snyggare, hör av er !  Min blogg kommer väl mest att handla om musik, musik och musik. Och även lite om mig och min helt otroligt spännande vardag. ;) Mycket mer har jag väl inte att säga nu. Vill ni veta mer så är det bara fortsätta läsa.
God jul! 

Frida.