good song

Idag är helt klart än bättre dag än igår.
Usch vad trist den var, men nu ska jag inte älta den utan berätta om idag.  
Var ju med pappa till Luleå idag då, allt gick bra, Var även till optiker för att skaffa mig linser men fick bara en undersökning de hade inte tid för det andra idag, så ska fara dit nåt senare. Vi åt buffé på bhan thai, mycket gott!Sen gick vi lite i smedjan, jag gick in på Diva i hopp om att de skulle ha jackan från 
CheapMonday som jag sett på caliroots, och de hade den! !  Så var ju tvungen att prova, och jag köpte den. :) Och även en CM scarfs, som matchade jackan väldigt snyggt, ska visa bilder nedan. Och när jag kom hem hade vi fått paket från ellos och då fick jag en skjortklänning, väldigt fin var den, så fick mig mycket nytt idag. Och det sägs ju att vi blir på bättre humör när vi köper nya saker. Det är nog inte helt osant. :)


image50
jacka/anorack , CheapMonday


image51
Scarf, CheapMonday

image53
Skjortklänning, Ellos

Kom nu på att jag glömt att visa bilderna på min nya bikinisar som jag också har beställt för ett par veckor sen.
Så här får ni se :


image55

Grå/Lime bikini, Adidas    Randig bikini, Ellos.
(lite märkligt ljus, men de är snygga! )

ja dte var väl allt, nu måste jag gå och läsa  Den vidunderliga kärlekens historia.

BAD day.

Idag har varit en riktigt hemsk dag, usch fy. Alltså igår var jag helt äcklig och finnig när jag vaknade och jag hoppades av allt att det skulle vara borta till idag, men icke sa nicke, så jag har fått gå runt i skolan och se jätteäcklig och ful, ja fulare än vanligt idag. Har inte alls trivts med mig själv, så hemskt att hur man ser ut påverkar så mkt på hur man mår.. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst om jag skulle få slippa finnarna! Dagen började med gråt, över att jag såg så äcklig ut, låter kanske som att jag överdriver. men kände mig faktiskt hemsk! Mamma och pappa har pratat tidigare om att fara till någon hudspecialist och göra något åt det, men det har varit bra ett tag så har inte behövts. Men tills nu blir det jättedåligt igen! så jävla typiskt när man äntligen tror att man kanske börjar slippa dom så kommer de tillbaka igen. ååh! Men så ringde Pappa nyss och sa att dom hade beställt tid till en hudspecialist i Luleå IMORGON! Det var den enda tiden som fanns på ett bra tag. Jovisst det är ju jättebra, men just imorgon har vi björnrundan, En obligatorisk skidrunda om man ska med till fjällen, så jag måste åka den imorgon eller en annan gång om jag ska med till fjällen. Och den där andra gången då får man ju fara typ själv, imorgon åker ju alla andra och inte vill jag ju fara och åka 15 km för mig själv, trist! 
Allt är bara så himla typiskt! ååååååh!!


Detta är nog dagens i landsproblem.
slutjatat!

closing time.

Åh vad jag längtar till klassresan med 9B till sthlm och förstås spanienresan med spanska klassen! :) kommer att bli en riktgt rolig och härlig vår! Men också vår sista tillsammans.,
I sthlm ska vi fara på inspelning av programmet extra extra på tv3, kommer bli skoj!
Har suttit och sett några avsnitt av det nu, är rätt hyfsat :) Hoppas att det är några roliga kändisar med! haha. Och så blir det naturhistoriska museet och grönan mm! look forward to it! :)
Men nu måste jag och träna!
/frida.

vem läser min blogg egentligen? kommentera, jag är ju som nyfiken! :)


new look !

Äntligen har jag fattat hur man gör för att ändra bakgrund och banner, väldigt roligt!
kanske inte är så överdrivet snyggt just nu men det duger än så länge.. (:
/ frida.

headstrong

vill bara tipsa alla om att gå in och lyssna på Nejras låt headstong på allears.se , så underbar låt och älskar hennes röst och stil! Hon blev visst månadens låt på allears så nu ska hon få släppa en singel! det är hon välförtjänt! :)

its all about hair!

Mycket hårförändringar denna vecka! Klippte mig i måndags, och färgade håret igår. :)
före&efter bilder för färgningen :

156420-36156420-37
                     före  (oseriös)                                   efter  (seriös)              haha

if I was a richgirl..

ååh tänk om man kunde köpa allt fint man vill ha! fast iofs då skulle det ju inte vara lika kul när man köper något speciellt som det är nu, så det är nog inte så bra som man tror att kunna ha vad som helst, eller jo kanske! ;)
Just nu ligger denna
ljuvliga produkt i ett paket hemskickat till mig + lite andra glädjeämnen!! :)) Tänk att man kan bli så glad av att göra av med pengar.(men inte alltför mycket)

Här är min önskelista för tillfället:

image29
Sötaste Ballerinaskorna från Halens, fast jag vill ha svarta.


image30

Klänning, Asos

156420-21
Klänning, Asos

image31
Cardigan, H&M -svart eller vit.

image32

Cool armyinspirerad jacka från Halens.

image33

Tröja, H&M - såklart slutsåld! :(

image34

Linne, Halens

+ en hel massa annat, men tyckte det räckte för den här gången! :) 

Nu Lost!
/ frida.

the masterplan

nu visade sig att världen lyssnade på mig , jag bad om inspiration och det fick jag! det resulterade i en klar låt och början på två nya, Ibland är allt så härligt. :)  Har nyss varit och klippt mig, ingen större förändring, kort i nacken och lite längre fram, men det var så skönt att klippa mig jag har sett så risig ut att jag knappt velat se mitt hår. :( Så nu känner mig mycket bättre. Funderar på att kanske tona det lite mörkare, har faktiskt haft min naturliga hårfärg ändå sen jag klippte kort och det är ett rätt bra tag det, men vi får se vad som händer..Idag har jag varit med Elin, vi har varit ute och gått på isen och så har vi kört skoter i solskenet, det kändes riktigt norrländskt! Härligt var det ! :)
snart säsongspremiär av 100 höjdare! :)
frida.

                                                                                  haircut                               glasögon
                               
jag har typ världens ocharmigaste profil men försök att bortse från det och se min snygga frisyr ist  :)

come on, come on..

GE MIG INSPIRATION ! NU! VÄRLDEN, KOM IGEN. I NEED IT!


trust the voice within.

Young girl don't cry
I'll be right here
When your world starts to fall
Young girl it's alright
Your tears will dry
You'll soon be free to fly

Säga vad man vill om Christina Augilera, men hennes röst på hennes skiva
Stripped är helt otroligt vacker.Tycker inte om hennes låtar direkt, inte min typ av musik helt enkelt. Men musikfreak som jag är måste jag ju säga att det finns vissa undantag på stripped, som tex I'm OK, Beautiful och Voice within. Där kommer hennes röst till sin fulla rätt. Varför jag kommer in på henne helt plötsligt  är för att jag hittade skivan i cdstället igår och lyssnade, då insåg jag hur grym röst hon egentligen har. Och så har jag haft voice within på hjärnan hela dagen, intresseklubben antecknar.. --,jb6¤#/)½%

Nu har jag fått glasögonen! trivs i dom, och har fått höra att jag passar i dom, om dom säger så för att vara snälla vet jag inte, haha men i alla fall så är jag nöjd. Men det känns som konstigt att ha på sig dom. Det är väl när man är ovan så här i början.
Ikväll ska jag och Elin på revyn det kommer bli kul, hoppas jag.. :)

NU ska jag fara och hämta cocosbollar ,  vill du köpa? haha.


im a very serious person-